Camp & Schelbergen

Camp & Schelbergen bestaat al ruim 40 jaar. Aanvankelijk is het bedrijf opgestart als tandtechnisch laboratorium. Inmiddels is de praktijk uitgegroeid tot het adres waar u terecht kunt voor:

De praktijk wordt geleid door Dieter Camp en Marco Schelbergen, beide tandprotheticus. Beide behandelaars verzorgen de behandelingen voor het aanmeten van gebitsprotheses.

Het team is versterkt door tandarts-implantoloog Frans Van Eil. Hij plaatst in de praktijk de implantaten, waardoor alle behandelingen onder één dak geboden worden.

Moderne Tandprothetische Praktijk

In 2008 is in Leunen een moderne nieuwe praktijk geopend. Hier wordt gewerkt volgens de laatste technieken en met moderne apparatuur. Hierdoor kan u de best mogelijke zorg geboden worden en een prothese geleverd worden die aan alle eisen voldoet. Ook is in de praktijk een volledig ingerichte CadCam-afdeling, met eigen scanners, freesmachine en 3d-printers. De praktijk is ISO9001 en HKZ gecertificeerd.
Klik hier voor een fotoreportage van de praktijk.

Door regelmatige bijscholing en cursussen blijven de behandelaars op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken.

Afhandeling met uw zorgverzekeraar

Camp en Schelbergen heeft contracten met de meeste grote zorgverzekeraars in Nederland. Hierdoor heeft u de garantie van de best mogelijke vergoeding en een kwaliteitsnorm die door uw zorgverzekeraar getoetst wordt. Ook kan bij de meeste zorgverzekeraars de volledige financiële afhandeling voor u verzorgd worden. Informeer tijdens een afspraak over de vergoedingen bij uw zorgverzekeraar.